34 godina postojanja

Uvijek uz Vas od 1990. godine!

DSK.hr

Kupaonski program

Kupaonski program

 Radijatori

Bojleri

Namještaj

Slavine 

Sanitarije

radijatori 

bojleri 

galanterija 

slavine

sanitarije 

Tijekom proteklih desetljeća uređenje kupaonice doživjelo je mnogo promjena. U prošlosti, kad uvjeti nisu dozvoljavali veliku brigu o higijeni, uređenje kupaonica (ukoliko su i postojale u sklopu kuća) nije imalo velikog značaja. No, današnji standard i potrebe dovele su do toga da je kupaonica vrlo bitan dio svakog stana, kako po svojoj funkciji održavanja higijene, tako i kao mjesta gdje se može opustiti nakon napornog dana.

Razvoj materijala i tehnologija koje se koriste pri izradi sanitarija otvorio je brojne mogućnosti. Danas je uređenje kupaonice daleko više od pukog smještaja kade, umivaonika i WC-a u određeni prostor. Veliki izbor keramičkih pločica, sanitarija i kupaonske galanterije omogućava individualan pristup uređenju kupaonica. Keramiku, sanitarije i galanteriju možete birati između različitih izvedbi i materijala, ovisno o tome kakvu kupaonicu želite: praktičnu, neobaveznu, raskošnu… Postoji cijela paleta proizvoda koji svojim dizajnom i izradom omogućavaju da od svoje kupaonice načinite mjesto na kojem ćete se opustiti. Kade i tuš kade različitih veličina, hidromasažne kade, hidromasažne i parne tuš kabine, masažni stupovi, različite kabine i paravani, učiniti će od kupaonice Vašu malu oazu.

Tehnologija izrade i dizajn sanitarija danas su posvećeni tome da Vam uz sigurnost pružaju i komfor u skladu s Vašim potrebama i željama.  

Partneri i distributeri za:

Uvoznik i distributer za: