34 godina postojanja

Uvijek uz Vas od 1990. godine!

DSK.hr

Flumenfire modeli

flumenfire_logoFlumenfire je talijanski proizvodač peći na pelet osnovan još 1974. godine. Od izbora materijala, razvoja projekta, inženjeringa do faze proizvodnje svi procesi u FLUMENFIRE tvornici izvršavaju se po najnaprednijim industrijskim standardima kako bi osigurali potrošaču i trgovcu proizvod i uslugu najviše pouzdanosti i kvalitete.

 

SPREMNIK ZA PELETE  

spremnik_za_peleteNaše peći su dizajnirane da pružaju veliku udobnost za utovar i veću autonomiju rada.  Veliki spremnik peleta može primiti 20 kg peleta , te se praktično puni kroz gornji poklopac.

 

REGULACIJA PEĆI

automatika_kamina_na_peleteUpravljačka ploča nalazi na istaknutom položaju i lako je dostupna za pregled i upravljanje svim funkcijama kao i kontrolu temperature peći, izlazne snage i svih operativnih funkcija. Daljinski upravljač omogućuje aktiviranje funkcija sa udaljenosti do 10 metara .

 

SAMOČIŠĆENJE

sistem_samociscenja_kamina_na_peletFLUMENFIRE peći su opremljene mehaničkim uređajem za čišćenje rešetke ložišta. Time se izbjegava začepljenje ložišta peletima i ostacima te se osigurava bolji plamen i veća učinkovitost.

 

POSUDA ZA PEPEO

posuda_za_pepeo_kamina_na_peletPosuda spremnik pepela vrlo lako se čisti. Veliki kapacitet posude omogućuje veću autonomiju peći jer je u mogućnosti prikupiti pepeo direktno s rešetke i izmjenjivača topline.

 

SIGURNOST ZA DJECU

sigurno_za_djecu_vrata_kamina_na_peletU oblikovanju naših peći također smo željeli osigurati sigurnost za djecu. U stvari kako bi se izbjeglo slučajno otvaranje prednjih vrata tradicionalna ručka je uklonjena i zamijenjena s ključem koji se nalazi u gornjem odjeljku koji će se koristiti u slučaju potrebe.

 

BRTVLJENJE VRATIJU

brtvljenje_vratiju_lozista_kamina_na_peletVrata ložišta postavljena su na četiri nezavisna klina koji osiguravaju potpunu nepropusnost i kontrolu ulaza zraka za izgaranje.

 

DVOSTRUKO STAKLO

termicka_izolacija_kamina_na_peletS četiri klina koja drže vrata i dvostrukim sigurnosnim staklom prednja vanjska strana peći je manje topla i potpuno izolirana od unutarnjeg tijela. To sprječava opasnost slučajnog kontakta s opeklinama.

 

SIGURNOSNE POSTAVKE

sigurnost_lozenja_kamina_na_peletSve peći FLUMENFIRE imaju sigurnosni osjetnike koji registriraju različite nepovoljne pojave koje se mogu javiti u ložištu ili na dimovodu te gase peć i pale prisilni ventilator odvoda dimova. 

 

FLUMENFIRE modeli peći na pelete s ispuhivanjem toplog zraka

SNAGA 6kW

SNAGA 8.5kW

SNAGA 12kW 

Partneri i distributeri za:

Uvoznik i distributer za: