34 godina postojanja

Uvijek uz Vas od 1990. godine!

DSK.hr

Ferroli uljni i plinski

Image

FERROLI SUN G – Jednostupanjski i dvostupanjski uljni plamenici

Ferroli SUN GFerroli ponosno predstavlja ovu seriju plamenika za kotlove u kućanstvu, s nazivnim toplinskim snagama između 13,3 i 58,1 kW. Kompaktan i privlačan dizajn čini ovaj plamenik pogodnim za uporabu s većinom kotlova trenutno raspoloživih na tržištu. Tvrtka Ferroli proizvela je ove uređaje korištenjem suvremenih tehnologija, koje omogućavaju optimizaciju funkcije miješanja zraka i goriva. Na taj se način postiže visoka učinkovitost, niske razine CO i NOx, kao i vrlo tihi rad.

Prednosti:

  • fino podešavanje položaja plamene glave u odnosu na mlaznicu pomoću mikrometarskog vijka
  • precizno podešavanje zraka na ulazu
  • blokiranje zraka s gravitacijskim zatvaranjem po prestanku rada plamenika (na taj se način značajno ograničavaju disperzije zraka dok je kotao u stanju mirovanja)
  • plamenik sadrži predgrijač na liniji mlaznica (na taj način se poboljšava izgaranje i mogućava brzo paljenje nakon dužeg razdoblja bez aktivnosti, tijekom hladnijeg vremena ili kad se koristi parafinsko ulje za grijanje)
  • postupci pregleda i servisiranja vrlo su jednostavni za sve modele

Shema

 

 

FERROLI SUN M – Plinski plamenici

Ferroli Sun MFerroli ponosno predstavlja ovu seriju plamenika za kotlove u kućanstvu. Kompaktan i privlačan dizajn čini ovaj plamenik pogodnim za uporabu s većinom kotlova trenutno raspoloživih na tržištu. Tvrtka Ferroli proizvela je ove uređaje korištenjem suvremenih tehnologija, koje omogućavaju optimizaciju funkcije miješanja zraka i goriva. Na taj se način postiže visoka učinkovitost, niske razine CO i NOx, kao i vrlo tihi rad.

 

Shema

 

 

Partneri i distributeri za:

Uvoznik i distributer za: