34 godina postojanja

Uvijek uz Vas od 1990. godine!

DSK.hr

Peći na pelete

flumenfire_peci_na_peleteFlumenfire peći na pelete su jedine peći na pelete koje se mogu pohvaliti s iskoritivosti većom od 90%.  Flumenfire peći na pelete su Mercedes među pećima na pelete,  potpuno su automatizirane s touch screen upravljanjem i daljinskim upravljačem kojim palimo peć te upravljamo snagom peći.

U ponudi su Flumenfire peći na pelete:

– samostojeći sobni kamini za grijanje ispuhivanjem toplog zraka i

– peći za centralno grijanje na pelete

koje su potpuno opremljene sa svim elementima za centralno grijanje, crpkom, ekspanzionom posudom, sigurnosnim ventilom, tjedni programirajućim termostatom i svim ostalim elementima za grijanje, peći osim na tople vode za radijator i same griju prostor gdje se nalaze ispuhivanjem toplog zraka i isijavanjem.

automatika_kamina_na_peletePeći su opremljene mnoštvom sigurnosnih releja koji prate rad peći te signaliziraju svaki nepravilni rad uslijed sagorijevanja energenta. Peći se same resetiraju i ponovno pale, te prilikom gašenja izbacuju prisilno ventilatorom dimne plinove u roku od 5 minuta.

Sistem automatskog čišćenja u kombinaciji s ručnim čišćenjem pomoću poluge te velikim spremnikom za pepeo skraćuje intervale za čišćenje.

sistem_samociscenja_kamina_na_peletSigurnosno dvostruko staklo smanjuje temperaturu na ložištu, a činjenica da peći nemaju ručku na vratima daje sigurnost da vam djeca neće otvoriti peć i ozljediti se.

Sobne peći se proizvode u tri razine snage 6, 8.5 i 12kW termičke snage ispuhivanja toplog zraka i isijavanja plamenom, dimovodni priključak je promjera 100mm. Peći se proizvode u nekoliko varijanti vanjskog izgleda i materijala obloge.

luna_kamin_na_pelete_detalj

rubina_kamin_na_pelete_detalj

 

Partneri i distributeri za:

Uvoznik i distributer za: